Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 januari 2018

Doe mee, word lid

Op dit moment gaat ons ledenaantal richting 30.000. Een mijlpaal voor D66. En het ledenaantal blijft groeien. Leden steunen ons  op verschillende manieren, bijvoorbeeld financieel, door als vrijwilliger mee te werken aan campagnes, door zich kandidaat te stellen of mee te schrijven aan verkiezingsprogramma’s. Samen bouwen we aan een sterk D66. Alleen dankzij onze leden en sympathisanten kan D66 opkomen voor de individuele vrijheid, goed onderwijs, een sterke duurzame innovatieve economie en werkgelegenheid.

Elk lid is van groot belang voor D66. Word daarom nu lid! Want alleen dan kunnen we vooruit in Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland en Tholen.

We kunnen nog wel 10 redenen bedenken waarom u lid moet worden van D66 lees ze hier of  klik op lid worden en vul meteen het aanmeldformulier in.

Weten wat we nog meer doen als vereniging? Kijk op onze verenging pagina!