Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 augustus 2018

Kennismaking met Felix Klos

Afgelopen vrijdag 24 augustus was Felix Klos bij ons op bezoek. Locatie was Brasserie d’Anvers in Goes en zo’n beetje alle afdelingen en regio’s uit Zeeland waren vertegenwoordigd.

Zijn plannen

Felix sprak over zijn uitdagende en frisse ideeën voor een nieuwe progressieve beweging in het Europees Parlement. Wanneer hij gekozen wordt tot lijsttrekker wil hij gaan samenwerken met de beweging van de franse president Macron, die ook gaan meedoen met de verkiezingen. Hij wil breken met de oude structuren en niet meer deelnemen aan ALDE om zo ons sociaal-liberale geluid nog beter te laten horen in Brussel.

Verder wil hij Klimaat & Milieu als belangrijkste onderwerp bovenaan zetten en vooral zijn generatiegenoten activeren om te gaan stemmen.

Vanaf 30 augustus a.s. wordt de lijsttrekkersverkiezing geopend als e-voting. Stem voor jouw kandidaat. De concurrenten van Felix zijn Sophie in ’t Veld en Marietje Schaake.

Bekijk hun website voor meer info over alle kandidaten: Felix, Sophie en Marietje.

Stemmen van 30 augustus tot en met 9 september 2018

Van 30 augustus tot en met 9 september 2018 kan er via e-voting gestemd worden op de kandidaat-lijsttrekker van je voorkeur. Ieder lid ontvangt een persoonlijke e-mail naar het stemformulier. Mocht je dit bericht op 31 augustus nog niet ontvangen hebben, kun je contact opnemen met de LVC via lvc@d66.nl.

Kandidaatstelling leden Europees Parlement

Op 1 oktober opent de kandidaatstelling voor kandidaat-leden van het Europees Parlement. Alle informatie over de procedure, zoals het profiel en kandidaatstellingsformulier vind je op d66.nl/verkiezingen.

Maak gebruik van je stemrecht!