Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Afdelingsvergadering voorjaar 2019

Vrijdag, 10 mei 2019 in Baarland

Het nieuwe bestuur van D66 Oosterschelde nodigt u van harte uit voor de AAV op vrijdag 10 mei. Vanwege de aankomende Europese verkiezingen, zal deze bijeenkomst in het teken staan van Europa. Na de AAV neemt Felix ...

Het nieuwe bestuur van D66 Oosterschelde nodigt u van harte uit voor de AAV op vrijdag 10 mei. Vanwege de aankomende Europese verkiezingen, zal deze bijeenkomst in het teken staan van Europa.

Na de AAV neemt Felix Klos, nummer 4 op de lijst voor de Europese verkiezingen, u vanuit het verleden mee naar het heden en de toekomst. Gezien zijn deskundigheid over met name Winston Churchill, zijn kandidaatstelling voor de EU en zijn leeftijd (26) is hij de persoon die alle drie de onderdelen met verve vertegenwoordigd. Tot slot legt Kevin Beenhouwer van het landelijke campagnebureau uit, wat en waarom de speerpunten tijdens deze verkiezingen zijn. Zo komt u tijdens gesprekken op straat of bijvoorbeeld verjaardagen beslagen ten ijs.

De locatie is een plek waar het nu aangenaam toeven is, maar waar vroeger om onze vrijheid is gevochten (Slag om de Schelde); Strandbrasserie De Landing naast camping Scheldeoord te Baarland.

Tijdschema:

  • 16.00 Inloop
  • 16.30 AAV
  • 17.00 Felix Klos en Kevin Beenhouwer
  • 18.00 Borrel!

10 mei

16:00 / 16:30

Strandbrasserie De Landing
Zeedijk 7
4435 NR Baarland